К-ть повідомлень : 26 Географическое положение : Івано - Франківськ Registration date : 05.03.2008
Тема: Прогрес Та Глобалізація Ср Бер 05, 2008 8:42 pm
Бурхливий розвиток науки та техніки веде до відкриття нових горизонтів. Людина все частіше звертається по допомогу до різноманітних пристроїв, забуваючи про сіру речовину в голові. Платою за прогрес є забруднення навколишнього середовища, поява нових хворіб, зміна клімату...Світ глобалізується..Не знаю як хто,а я проти намагань зробити з світу великий конгломерат бозна чого..Цікаво почути ваші думки!
ZARIN
К-ть повідомлень : 6 Registration date : 04.03.2008
Я повністю не погоджуюсь з вищенаписаним. Прогрес рулить, але в одному можу сказати - він повинен бути добре підготовленим, спланованим і на 70 відсотків покращающим справи... А нічого не робля і не змінюя - просто згниєш вживу...
AK123
К-ть повідомлень : 1 Registration date : 12.03.2008
Тема: Прогрес Та Глобалізація Ср Бер 12, 2008 1:28 pm
ZARIN пише:
А нічого не робля і не змінюя - просто згниєш вживу...
…або тупо відріжеш гілку на якій сидиш…
Робити потрібно з головою і думати про наступні покоління, чого не видно у теперішній індустріалізації. Глобалізація як каток до асфальту, закатує всіх хто є в меншості і все, що відноситься до національних культурних традицій.
Не бачу нічого доброго у вирубаних лісах, замулених річках, задимленому небі, і в нових технологіях які все це пришвидшують з кожним роком.