Президент України Віктор Ющенко привітав українок з 8 Березня!
2 користувачів
Автор
Повідомлення
Shiver Admin
К-ть повідомлень : 44 Географическое положение : Львів Registration date : 03.03.2008
Тема: Президент України Віктор Ющенко привітав українок з 8 Березня! Пт Бер 07, 2008 10:52 pm
Текст поздоровлення розміщений на сайті голови держави. "Я поздоровляю вас з святом весни, з святом жіночої краси, яка сьогодні розцвітає в Україні. У моєму серці - найніжніші відчуття до вас. У серцях мільйонів українських чоловіків - зачарованість вами, відданість вам і вдячність за вашу любов. Я бажаю вам щастя, любові і справжньої, такої необхідної упевненості, що в наший життя, в наших відносинах, в наших сім'ях все буде добре", - мовиться в поздоровленні. За словами президента, "все що, ми робимо, - робимо для вас. І цей день, і День матері в травні, і, напевно, кожен кращий наш день присвячуємо вам. Любимо вас, поважаємо вас і дякуємо вам - наших матерів, наших дружин, коханих і подруг, наших дочок - всіх найважливіших жінок в наший життя". "Міцного вам здоров'я, виконання всіх ваших бажань і мріянь, натхнення, гарного настрою і такої ж великої мудрості, яка оберігає нас всіх", - бажає голова держави
Лаиза
К-ть повідомлень : 37 Age : 40 Registration date : 04.03.2008
Тема: Re: Президент України Віктор Ющенко привітав українок з 8 Березня! Пн Бер 10, 2008 8:41 pm
Хорошее поздравление )))
Президент України Віктор Ющенко привітав українок з 8 Березня!