Українська Тусовка
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Українська Тусовка

ФорумФорум  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Чи можна виправдати самогубство?

Перейти донизу 
+2
Лаиза
Shiver
6 користувачів
АвторПовідомлення
Shiver
Admin
Shiver

К-ть повідомлень : 44
Географическое положение : Львів
Registration date : 03.03.2008

Чи можна виправдати самогубство? Empty
ПовідомленняТема: Чи можна виправдати самогубство?   Чи можна виправдати самогубство? Icon_minipostedСр Бер 05, 2008 5:02 pm

Як думаєте чи можна якось оправдати людину , що позбавила себе життя ? Чи існують ситуації , коли власна смерть здатна все вирішити ? Та й взагалі чи має ПРАВО людина приривати дане їй життя ?
Повернутися до початку Перейти донизу
https://shiver.ukraine7.com
Лаиза

Лаиза

К-ть повідомлень : 37
Registration date : 04.03.2008

ПовідомленняТема: Re: Чи можна виправдати самогубство?   Чи можна виправдати самогубство? Icon_minipostedСр Бер 05, 2008 8:20 pm

Я считаю , что самоубийство нельзя ничем оправдать....
Единственное . что еще кое-как может так это тяжелое смертельное заболевание сопровождающееся сильным болевым синдромом и купирующееся анальгетиками....
_Undead_

_Undead_

К-ть повідомлень : 10

ПовідомленняТема: Re: Чи можна виправдати самогубство?   Чи можна виправдати самогубство? Icon_minipostedСр Бер 05, 2008 9:40 pm

samoybijstvo pozbavljaet 4eloveka boli...no prinosit esh4e silnejshyjy bol blizkim!...NO...esli,naprimer y 4eloveka ni4ego nety?Ni doma,ni dryzej...nikogo!Za4emy emy my4atsja na etom svete?
Лаиза

Лаиза

К-ть повідомлень : 37

ПовідомленняТема: Re: Чи можна виправдати самогубство?   Чи можна виправдати самогубство? Icon_minipostedСр Бер 05, 2008 9:50 pm

Все равно стоит жить...
nafana

nafana

К-ть повідомлень : 35

ПовідомленняТема: Re: Чи можна виправдати самогубство?   Чи можна виправдати самогубство? Icon_minipostedПт Бер 07, 2008 7:58 pm

Не зовсім по темі.

Якщо вам нема за що померти у вас нема причин жити.

Самогубства бувають різні.

Для одних це засіб втечі від побутових проблем, для інших це засіб досягнення важливішої мети.

Але в загальному у вас повинна бути дуже важлива причина якщо ви задумались над цим.
Requiem.For.A.Dream.

Requiem.For.A.Dream.

К-ть повідомлень : 12
Географическое положение : Україна,Київ
Registration date : 14.03.2008

ПовідомленняТема: Re: Чи можна виправдати самогубство?   Чи можна виправдати самогубство? Icon_minipostedПт Бер 14, 2008 3:40 pm

"Найти прєкрасноє в смерті..."
Чи нема в людини права самостійно обирати шлях?якщо вона нічого такого в житті не досяхла,чому вона не може піти?
або її дуже хтось поранив...якщо біль вже стає нестерпним...то що робить?адже ліків інших,крім суіцида нема...то чи ж варто з болем жити далі?..
7979

К-ть повідомлень : 24
Registration date : 12.03.2008

ПовідомленняТема: Re: Чи можна виправдати самогубство?   Чи можна виправдати самогубство? Icon_minipostedПт Бер 14, 2008 4:05 pm

deleted

Останній раз редагувалося: 7979 (Сб Січ 23, 2010 2:37 am), всього регувалося 1 раз(-и)
Requiem.For.A.Dream.

Requiem.For.A.Dream.

К-ть повідомлень : 12
Географическое положение : Україна,Київ
Registration date : 14.03.2008

ПовідомленняТема: Re: Чи можна виправдати самогубство?   Чи можна виправдати самогубство? Icon_minipostedПт Бер 14, 2008 5:28 pm

мені завдали дуже страшного болю...були спроби,але я все ще живу.
зараз мені краще,особливо якщо я знайду ті ліки...які мене врятують і відмовлять від суіциду,все взагалі буде пучком.просто,насправді,я не боюся бути не такою,Як усі.я і так не така.але про суіцид мої думки через страшний біль.от так.
я не засуджую суіцид,Якщо в людини на те були справді серйозні підстави
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Чи можна виправдати самогубство?   Чи можна виправдати самогубство? Icon_miniposted

Чи можна виправдати самогубство?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Українська Тусовка :: Старі добрі філософські бесіди :: Філософські бесіди - філософське розуміння життя-
Перейти до: